День Млинка святкували всім селом

Млинок – невеличке село, яке належить до Покровського старостинського округу. Село хоч і невелике, але дружнє, бо святкувати зібралась вся сільська родина.

На святкування Дня села завітали заступник міського голови Сергій Гончар, керуючий справами виконавчого комітету Володимир Дворецький, начальник відділу культури та туризму Ірина Кльоц, депутати міської ради Юрій Стужук та Павло Налапко. Жителям села передали вітання від міського голови Сергія Лисицького, який цього дня був у відрядженні, тому не зміг приїхати на свято.

Подяки від міської ради та грошові винагороди вручили активним жителям села: Налапко Надії Миколаївні, Трофимчуку Олегу Адамовичу та Швидкому Олегу Миколайовичу. Від міської ради також був вручений сертифікат на придбання акустичної системи для клубу.

За активну участь у розвитку територіальної громади, депутат Юрій Стужук нагородив подяками від партії «Слуга народу» та грошовими подарунками Невойт Оксану, Васильчук Тетяну та Швидку Марину. Депутат округу Павло Налапко відзначив та вручив грошові подарунки ще двом жителям села – Харченко Світлані та Ковальчуку Миколі.

Вітаючи зі святом, староста округу Олена Кондратовець подякувала тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села. А також тим, хто допомагав під час підготовки свята: «Молодь, сьогодні завдяки вам це свято є. Без Вашої підтримки я б його і не зробила, мабуть, бо ви ініціатори».

Відзначили подарунками всіх ювілярів та іменинників, найстаршого та найменшого жителя, актив села. Для всіх звучали музичні привітання від молоді, дітей та ансамбля із Покровського «Чарівниці». Закінчили День села дискотекою.Більше фото та відео за посиланням на сторінку Олевської ТГ у Фейсбук

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту