В Олевському професійному ліцеї з’являться нові спеціальності

Днями відбулась зустріч керівника ТОВ «Пержанська рудна компанія» з викладачами ДНЗ «Олевський професійний ліцей». Участь у зустрічі взяли міський голова Сергій Лисицький та його заступник Юрій Данюк.

Предметом розмови стало розширення переліку спеціальностей ліцею, які користуються попитом на ринку праці у громаді. Відповідно до ліцензії МОН України наразі ліцей здійснює діяльність з надання освітніх послуг, пов’язаних із одержанням професійної освіти за професіями: «Столяр будівельний», «Паркетник», «Маляр», «Штукатур», «Лицювальник-плиточник», «Муляр», «Пічник», «Тесляр», «Електромонтажник з освітлення та освітлювальних мереж», «Електрозварник ручного зварювання». До речі, ще триває прийом документів на вступ до закладу.

У планах навчального закладу розширити список спеціальностей і отримати ліцензію на професії «електромонтер», “зварювальник” та “газозварювальник”. За словами керівника Пержанської рудної компанії,  ці професії першочергово будуть потрібні їх підприємству. Виробництво розпочне роботу не раніше, як за два роки, отож у заклада є час аби підготувати кадри.

Керівництво ліцею зазначило, що вони готові навчати новим професіям аби їх випускники мали більше можливостей працевлаштуватися.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту