21 вересня у Сарнівці святкували День села

«Село наше красиве та квітуче, але справжньою його окрасою є люди. Ми щодня бачимо їх, вони скромні і працьовиті, вони не звикли до слави, але їх щоденна праця, то джерело людської мудрості та самовідданості» – такими словами ведучі вітали сільську громаду на святкуванні Дня села Сарнівка.

Сарнівка – невелике село, яке входить до Майданського старостинського округу, 21 вересня тут втретє відзначали День села. З вітальним словом до присутніх звернулась староста округу Буднік Наталія, яка привітала подарунками ювілярів, найстаріших жительок, іменинників, учасників АТО, людей, які беруть активну участь у житті села.

Привітати з нагоди свята приїхали заступники міського голови Юрій Данюк та Сергій Гончар, керуючий справами виконавчого комітету міськради Володимир Дворецький, депутати міської ради Анна Вжесінська, Леонід Хомутовський та Павло Налапко.

Подяки та грошові винагороди від міської ради вручили учаснику бойових дій в зоні АТО, майстру лісу Кам’янського лісництва Романчуку Юрію, завідуючій фельдшерським пунктом села Ковальчук Ользі, учасниці місцевого творчого колективу Ничипорчук Хотині. За дорученням міського голови Сергія Лисицького було вручено сертифікат на придбання мікшерного пульта для клуба.

За особистий внесок у розвиток громади, від політичної партії «Слуга народу» нагородили подяками та грошовими винагородами двох жительок села: Осипчук Наталію та Васильчук Марію.

Гарний настрій присутні отримали від чудової концертної програми за участі місцевих аматорів художньої самодіяльності та запрошених на свято ансамбля «Полісяночка» із села Сердюки та виконавиці Аліни Головенко із села Майдан. Більше фото та відео на сторінці Олевської ТГ у мережі Фейсбук.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту