Сергій Лисицький привітав працівників культури з професійним святом

Щорічно 9-го листопада відзначається Всеукраїнський День працівників культури та майстрів народного мистецтва. Свято засновано з метою відзначення вагомого внеску працівників культури, майстрів та аматорів народного мистецтва у відродження української національної культури, розвиток народної творчості, активну культурно-просвітницьку діяльність.

Сьогодні в актовому залі міської ради відбулось нагородження працівників культури та майстрів народного мистецтва громади.

Міський голова Сергій Лисицький у своєму зверненні висловив слова поваги і вдячності за нелегку працю, а також зазначив, що працівники культури – це люди, які несуть радість та любов до танцю, співу, слова, до життя, наповнюють будні високими і світлими почуттями.

Також голова громади вручив подяки та грошові нагороди за самовіддану працю, відповідальне ставлення до професійних обов’язків та з нагоди професійного свята: завідувачці відділу обслуговування Олевської публічної бібліотеки Людмилі Васильчук, завідувачці бібліотеки-філіалу с. Корощине Валентині Іскрі, директорці сільського Будинку культури с. Жубровичі Тетяні Філімончук, завідувачці сільським клубом с. Забороче Олені Стафейчук, бухгалтеру І категорії централізованої бухгалтерії відділу культури та туризму Олені Вербельчук, електрику міського Будинку культури Анатолію Халімончуку.

Привітав присутніх і заступник міського голови Юрій Данюк, який побажав всім здоров’я, добра, благополуччя, реалізації творчих проектів та невичерпної наснаги.

Своїх колег із професійним святом привітала також начальник відділу культури та туризму Олевської міської ради Ірина Кльоц.

 

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту