У Міському Будинку культури роблять капітальний ремонт покрівлі

Олевський Будинок культури фунціонує з 1938 року і є пам’яткою архітектури місцевого значення. В ньому проходять всі офіційні урочистості, безліч заходів та свят, виступають місцеві колективи та приїжджі артисти. А ще в ньому розмістилася центральна міська бібліотека для дорослих та дітей. За 83 роки свого існування заклад мало змінився, а будь-які серйозні ремонти відкладались до кращих часів. Про солідний вік споруди відверто говорить і його зовнішній вигляд.

Цього року міській раді вдалося змінити на краще ситуацію із головним закладом культури в громаді та розпочати роботи із капітального ремонту покрівлі Міського Будинку культури. Дах БК має складну конструкцію, а його площа складає майже 2000 кв.м. Підрядники частинами демонтують старе покриття, яке замінять на металопрофіль. Роботи тривають згідно графіку виконання. Тендер виграло ТОВ «Науково-виробнича фірма «ТЕРМОУНІВЕРСАЛ» із міста Житомир. Вартість проєкту становить 2,8 млн грн., з яких 2,2 млн грн виділено з державного бюджету за сприяння народного депутата Володимира Арешонкова.

Хочеться сподіватися, що це лише початок великих змін і з часом вдасться осучаснити фасад Будинку культури та зробити внутрішній ремонт закладу.

Читайте також «За МБК збудують нову локацію для проведення свят»

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту