КП «Комунальник» до роботи – готовий!

Комунальне підприємство міської ради «Комунальник-Олевськ» починає повноцінну роботу. Наразі автопарк «Комунальника» налічує 10 одиниць робочої техніки, серед них, сміттєвоз, КамАЗ, ЗАЗ, трактори з сніговими відвалами, спецмашина для посипання доріг піскосумішшю, інші. В планах придбати екскаватор, грейдер, автовишку.

«В нашій діяльності ми будемо керуватися Статутом підприємства. Будемо надавати послуги з вивезення сміття, робіт із благоустрою, надання відповідних послуг юридичним особам. Для цього ми оновили автопарк. За рік ми відремонтували 7 одиниць техніки, 3 повернули з оренди та зробили її капремонт. Загальні витрати на відновлення та ремонт комунальної техніки склали 420 тисяч гривень, з них: кошти міського бюджету – 50 тисяч гривень, благодійні кошти – 164 тисячі гривень. Заборгованість за запчастини складає 206 тисяч гривень», – зазначає в.о. директора комунального підприємства Василь Осипчук.

Для потреб громади міська рада вже придбала пасажирський автомобіль Мерседес Спрінтер на 17 місць. Саме цим авто планують перевезення танцювальних колективів, спортивних команд та інше на змагання, конкурси, свята. За це рішення проголосували депутати на сесії ради. За кошти державної субвенції Центр соціальних служб міської ради придбав новий службовий мінівен марки Фольксваґен. Ним їздитиме на виклики мобільна бригада соціально-психологічної допомоги людям, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі, яка створена при притулку для таких осіб. Про це детальніше напишемо згодом.

За гарною традицією, настоятель Свято-Миколаївського храму отець Сергій освятив та благословив на добрий шлях водіїв та техніку. Міський голова Сергій Лисицький, його заступник Сергій Гончар та в.о. директора КП «Комунальник» Василь Осипчук перерізали символічну стрічку та привітали колектив з цією подією. Залишається побажати підприємству та його працівникам безаварійної та стабільної роботи.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту