Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

19 серпня відбулось чергове засідання виконавчого комітету Олевської міської ради під головуванням міського голови Сергія Лисицького.

На засідання були присутні: керуючий справами виконавчого комітету Володимир Дворецький, заступники міського голови Василь Ковальчук та Сергій Гончар, члени виконавчого комітету, начальники управлінь та відділів та ін.

Підтримали члени виконкому рішення про надання одноразової матеріальної допомоги жителям Олевської громади. Загальна сума виділених коштів становить 37 000 грн.

Одноголосно було вирішено порушити клопотання перед Коростенською районною державною адміністрацією про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» жительці села Юрове, 1978 р. н., яка народила та належним чином виховала п’ятеро дітей до 8-річного віку.

Члени виконкому розглянули та прийняли рішення що стосувались соціальних питань, а саме: про внесення змін до складу опікунської ради при виконавчому комітеті, про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, про надання дозволу на вчинення правочину від імені малолітньої дитини та ін.

Також виконавчий комітет погодив рішення про взяття на квартирний облік жителя селища Дружба, та внесення його в списки на отримання житла до загальної черги громадян, які потребують поліпшення житлових умов.

Розглядалось також питання про зрізання аварійних зелених насаджень. Було надано дозвіл на зрізання 2 берези, 1 сливи в місті Олевськ. Зрізані аварійні дерева  будуть оприбутковуватися, як дрова та використовуватимуться для опалення об’єктів соціальної сфери міської ради.

Виконавчим комітетом було вирішено надати дозвіл на встановлення 4-х тимчасових споруд площею 24 м.кв кожна, в с. Жубровичі та 2-х тимчасових споруд площею 30 м. кв. кожна, в м. Олевськ. Термін розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності становить 3 роки з  дня реєстрації паспорта прив’язки.

Всього члени виконавчого комітету розглянули 20 питань порядку денного та прийняли відповідні рішення.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту