На благодійному ярмарку в Олевську зібрали 44 тисячі гривень для ЗСУ

Жителі Олевської громади продовжують допомагати Збройним Силам України. Так, 9 жовтня було організовано благодійний захід з ярмарком, в якому взяли участь установи міста.

На площі біля залізничного вокзалу та місцевого ринку з’явилася імпровізована сцена, де виконавці міста та сіл громади виконували патріотичні пісні. Разом з тим, довкола були розміщені індивідуально оздоблені місця, де кожен бажаючий міг придбати домашні смаколики та дитячі вироби і картини.

Варто зазначити, що кожен дотичний до ярмарку підійшов до справи відповідально і з душею. Посмішки і щирі очі дорослих та дітей додали благодійному заходу індивідуальної атмосфери. Відзначив спільні старання й міський голова Сергій Лисицький, який, звісно, також відвідав ярмарок та оцінив концерт. Згодом він прокоментував: «Ми повинні допомагати ЗСУ всім, чим можемо, кожен на своєму рівні, тому що з кожного з нас складається велика нація! Велика подяка всім хто долучився. Окремо дякую всім хто готував смаколики, малював картини, виготовляв сувеніри та співав. Ви неймовірні!».

Крім того, серед учасників ярмарку, які купили виробів на суму понад 200 гривень, було розіграно три призи: піца в місцевому закладі «Brooklyn», стрижка в салоні краси «House Beauty» та сертифікат на 200 грн. в кав’ярні «CoffeePark».

У підсумку, загалом було зібрано близько 44 тисяч гривень, а саме:

  • Олевська міська рада зібрала 7 548 грн;
  • Центр надання соціальних послуг – 3 284 грн;
  • Відділ культури та туризму – 4 500 грн;
  • Відділ освіти, молоді та спорту – 4 900 грн;
  • ЦДЮТ – 8 690 грн.

А також було зібрано 15 тисяч гривень у загальну скриньку для збору коштів під час благодійного концерту.

Всі зібрані кошти будуть передані для потреб Збройних Сил України.

Олевська міська рада

Олевська міська рада

КУ “Центр надання соціальних послуг”

Відділ культури та туризму Олевської міської ради

Відділ освіти, молоді та спорту Олевської міської ради

ЦДЮТ

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту