Благодійники передали ноутбуки для дітей загиблих військовослужбовців

Продовжується якісна співпраця Олевської міської ради з волонтерами міста та інших країн задля спільної мети – допомоги тим, хто цього дійсно потребує. Війна триває і потреби в підтримці та допомозі збільшується – нашим військовим, внутрішньо переміщеним особам, незахищеним категоріям населення, що постійно потребують уваги.

Цього разу надійшла допомога від благодійниці з Аландських островів Monica Von Frenckell та її команди для дітей загиблих військовослужбовців. Десять ноутбуків були передані діткам з різних сімей в приміщені міської ради. Особисто доставив гаджети з Аландських островів депутат міської ради Назар Ковальчук. 

Міський голова Сергій Лисицький привітав присутніх з новорічно-різдвяними святами та спільно з його заступником Юрієм Данюком у невимушеній обстановці поспілкувалися з дітками та членами їх сімей, запитали які ще є потреби, щоб працювати над їх вирішенням.

«Маю надію, що ці ноутбуки допоможуть вам отримувати нові якісні знання, особливо в умовах дистанційного навчання», – зауважив Сергій Іванович.

Також на зустрічі були присутні старости відповідних сіл, де проживають дітки та мати депутата волонтерка Олена Ковальчук.

Читайте також: Військові 30-ї окремої механізованої бригади отримали автомобіль.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту