Майже півтори тисячі заходів – звіт відділу культури та туризму за 2022 рік

Сьогодні, 24 січня, за участі міського голови Сергія Лисицького та його заступника Юрія Данюка, відбулась нарада з працівниками закладів культури Олевської громади.

Начальниця відділу культури та туризму Олевської міської ради Анна Вжесінська зачитала звіт про діяльність підпорядкованих закладів за 2022 рік.  Вона прокоментувала: «Через повномасштабне вторгнення рф, що відбулось на початку року, та введення воєнного стану в Україні заклади культури кардинально змінили процес своєї діяльності. Зокрема, святкові концерти замінили на благодійні концерти для ЗСУ, гурткову роботу поєднували з волонтерською діяльністю, організацію культурно-масової діяльності – на створення психологічних пунктів для ВПО, а самі приміщення закладів культури облаштовували під  волонтерські пункти для збору речей, харчових продуктів, засобів гігієни та інше».

За 2022 рік було проведено 1421 захід, які відвідали понад 33 тисячі відвідувачів. Це вистави та концерти аматорських колективів, професійних колективів, інші культурно-освітні та розважальні заходи, в тому числі онлайн.

Більш детально кожен по своєму напрямку також прозвітували директор Олевського Міського будинку культури Павло Халімончук, директорка Олевської Централізованої бібліотечної системи Лідія Сібірьова та директорка Олевської дитячої музичної школи Тетяна Тимків.

Міський голова Сергій Лисицький привітав присутніх з новорічними та різдвяними святами, а також подякував за активну участь в організації та проведені заходів для допомоги Збройним Силам України. Крім того обговорили й важливі питання, що стосуються поточної роботи та виконання своїх службових обов’язків, а також проблеми, які варто вирішити. Зокрема, заступник міського голови Юрій Данюк зауважив, що необхідно залучати більше молоді, а також активно висвітлювати проведені заходи в мережі Інтернет на власних сторінках.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту