Як вихованці Олевського ЦДЮТ допомагають Збройним Силам України

В Олевській громаді постійно проводяться різноманітні заходи, концерти на підтримку ЗСУ.

Так, нещодавно в Олевському Центрі дитячої та юнацької творчості відбулися благодійні ярмарки та концерт-ауцкціон. Слід зазнчити, що подібні заходи в ЦДЮТ  – це вже звична справа. Діти з великим бажанням долучаються до них, тому що всі розуміють, як наші захисники потребують підтримки.

Завдяки активності, проявленій ініціативі, а головне – великому бажанню скорішої перемоги, спільними зусиллями вдалося зібрати 22 500 грн. Усі зібрані кошти директор ЦДЮТ Артем Курбеко разом з вихованцями передали міському голові Сергію Лисицькому.

«Дитяча творчість надихає та окрилює, а ще – мотивує! Адже саме для вас, для нашого молодого покоління, заради вашого майбутнього наші хлопці та дівчата зараз на передовій долають ворогів, щоб відстояти право жити на своїй вільній землі. Дякую за ініціативність, активність і патріотизм. Бажаю творчих успіхів та обов’язково розвивайте свої таланти. Разом до Перемоги. Слава Україні!», – зазначив голова громади.

Також Сергій Лисицький зауважив: “За кошти, які активно збирають всі жителі нашої громади, міська рада купує все те, що потребують військові найбільше. Наразі це автомобілі. Авто на фронті – найнеобхідніша річ для наших бійців. Саме автомобілі на передовій підвозять провізію, боєкомплект, транспортують особовий склад, евакуйовують з поля бою поранених та допомагають ефективніше виконувати бойові завдання. Збройні Сили України постійно потребують нашої підтримки. Тому наше завдання – робити все, щоб хоч трішки полегшити перебування військових у непростих умовах війни”.

Спільними зусиллями, крок за кроком, йдемо до перемоги!

Як проходила ярмарка в ЦДЮТ дивіться тут.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту