Відбулось засідання комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, дотримання законодавства та протидії корупції

Сьогодні, 14 лютого, відбулось засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, дотримання законодавства та протидії корупції, яке провів голова комісії Ярослав Іванченко.

На засіданні також були присутні: заступник міського голови Василь Ковальчук, керуючий справами виконавчого комітету Володимир Дворецький начальники управлінь, відділів та інші члени комісії.

На порядок денний було винесено 12 питань, серед яких: про дострокове припинення повноважень депутата Олевської міської ради VІІІ скликання Світлани Рудой, про внесення та затвердження Структури та штатної чисельності Олевської міської ради, штатної чисельності комунальних підприємств та установ міської ради у новій редакції, про затвердження Положення про старосту села (сіл, селища) Олевської міської територіальної громади Житомирської області в новій редакції, про затвердження Положення про відділ землекористування виконавчого апарату Олевської міської ради та ін.

Всі проєкти рішень були детально обговорені та будуть винесені на чергове засідання сесії Олевської міської ради, яка відбудеться 16 лютого.

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту