До уваги жителів Житомирщини! Встигніть взяти участь у конкурсі на одержання субгранту «Покращення доступу ММСП до сучасних каналів збуту»

Програма USAID АГРО запрошує подавати заявки на одержання субгранту для покращення доступу ММСП до сучасних каналів збуту. Програма USAID АГРО зацікавлена у наданні субгранту українським недержавним організаціям, бізнес- асоціаціям та приватним підприємствам.

Метою субгрантової програми є покращення доступу мікро-, малих та середніх сільськогосподарських підприємств (ММСП) – виробників сільськогосподарської продукції до сучасних каналів збуту, розширення ринків збуту та збільшення об’ємів продажів.

Для цього АГРО надасть до 2 000 000 грн через субгрант українським недержавним організаціям, бізнес- асоціаціям та приватним підприємствам.

В рамках субгранту очікується проведення серії онлайн-столів, перемовин з представниками сучасних каналів збуту, а також проведення маркетингової кампанії з популяризації українських виробників на торгівельних майданчиках.

Повний опис технічного завдання та інструкцій щодо підготовки та подання заявок доступні за посиланням: https://bit.ly/3Z8OXqw

Інформація про подання заявки

На адресу agro.subawards@chemonics.com, вказавши в темі листа ЗПЗ № 50, необхідно:

  • До 14 березня 2023 р. – підтвердити свою участь у передзаявочному онлайн-семінарі, який АГРО проведе 15 березня 2023 р. з 14.00 до 16.00 години за київським часом. Мета семінару – відповісти на додаткові запитання зацікавлених у отриманні субгранту.
  • Не пізніше 18:00 за місцевим часом 29 березня 2023 р. – подавати заявки (технічну пропозицію, бюджет і супровідні документи).
 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту