Проєктна заявка Олевського ЦПМД здобула перемогу у гранті від USAID

Олевський Центр первинної медичної допомоги долучається до Проєкту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я», що оголосив річну грантову програму за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).  Метою Проєкту є підтримка прозорої, підзвітної та ефективної системи охорони здоров’я, яка здатна задовольняти потреби населення України. Сприяння реформуванню сектору охорони здоров’я, підвищення прозорості та покращення доступу до якісних послуг, що ґрунтуються на доказовій медицині.

Олевським ЦПМД була підготовлена та подана проєктна заявка «Розширення послуг, покращення якості та пацієнтоорієнтованості у закладах ПМД», яка за результатами конкурсного відбору здобула перемогу та відібрана для реалізації.

Впродовж 7 місяців працівники ЦПМД будуть удосконалювати та покращувати свої знання і навички за допомогою навчальних курсів та тренінгів, в закладі з’явиться нове обладнання, що неодмінно покращить можливість діагностики різних захворювань та станів і це неодмінно призведе до покращення системи якості надання послуг всім бажаючим. 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту