Майданський старостинський округ зібрав понад 9 тисяч гривень для ЗСУ

Села Олевської громади продовжують активно допомагати Збройним Силам України. Так, Майданською сільською радою було ініційовано проведення благодійних заходів у старостинському окрузі.

Майстерно приготовані домашні страви від місцевих майстринь можна було придбати на ярмарку, а патріотичну та весняну атмосферу створив концерт за участі місцевих виконавців та колективів.

До проведення заходів долучились не тільки працівники сільської ради, а й Майданський та Сарнівський сільські клуби, дитячий садочок.

Цього разу організаторам дійства вдалось зібрати 9 300 гривень. Ці кошти діловод села Мирончук Валерія передала міському голові Сергію Лисицькому для потреб Збройних Сил України.

«Завдяки вашим зусиллям в нашій громаді відбувся черговий благодійний захід для допомоги Збройним Силам України. Розуміння того, що кожен із нас робить свій внесок у підтримку наших військових – велика нагорода для нас. Тож давайте спільно, єдиним фронтом гуртуватися задля спільної мети», – зазначив міський голова Сергій Лисицький.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту