В Юрівській гімназії відбулась виїзна нарада директорів загальноосвітніх навчальних закладів

16 березня в Юрівській гімназії відбулась виїзна нарада директорів загальноосвітніх навчальних закладів.

На нараді були присутні також: міський голова Сергій Лисицький, його заступник Юрій Данюк, начальник відділу освіти, молоді та спорту Валерій Левченко, його заступниця Алла Гаврилюк, начальник Олевського управління Головного управління Держпродспоживслужби Людмила Козловець, Директор Юрівської гімназії Галина Талах, староста села Ігор Талах та ін.

Перед початком наради міський голова поклав квіти до могили Героя, який віддав своє життя у боротьбі за незалежність Батьківщини – Богдана Павлушенка.

Директор Юрівської гімназії Галина Адамівна, яка є керівником цього закладу вже майже 40 років, провела екскурсію закладом та поділилася власним успішним досвідом управління. Адже за такий великий період часу вона залишається авторитетом для свого колективу. Розповіла керівниця також як правильно та вдало налагодити співпрацю з батьками, а також зазначила, що великого успіху можна досягти тільки у спільній роботі з батьками та керівництвом громади.

Під час наради присутні розглянули актуальні питання: організація діяльності закладів освіти в умовах воєнного стану, нове у законодавстві, створення безпечних умов в освітніх закладах, організація харчування, облаштування та благоустрій території закладів освіти та ін.

Підводячи підсумок зібрання, міський голова подякував присутнім за роботу та організацію освітнього процесу в складних умовах війни: «Висловлюю вдячність за ту роботу, яку ви виконуєте, навчаючи наше підростаюче покоління. Я впевнений, що у тих умовах, в яких ми зараз живемо та працюємо, особливо важливо разом плідно працювати, адже тільки шляхом спільної роботи та підтримки ми зможемо забезпечити якісну освіту та безпеку для всіх учасників освітнього процесу, а також досягнемо успіхів у галузі освіти».

Зазначимо, що вже 9 учнів нашої громади посіли призові місця на обласних конкурсах та олімпіадах. Це свідчить про високий рівень знань та хорошу підготовку вчителями учнів до навчання. Олімпіади та конкурси ще тривають, тому впевнені що ця цифра згодом буде більшою.

Зібрання пройшло в ході конструктивної бесіди. В ході роботи керівникам надано відповідні рекомендації та доручення від керівництва.

Музей в Юрівській гімназії

Музей в Юрівській гімназії

Музей в Юрівській гімназії

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту