З Олевщини на східний фронт: передано ще один автомобіль для ЗСУ

Черговий автомобіль відправляється з Олевщини на фронт допомагати нашим військовим виконувати бойові завдання.

До Олевської міської ради звернулися військові 59-тої окремої мотопіхотної бригади 11 батальйону, які зараз захищають українські землі від загарбника на  лінії фронту та повідомили, що існує гостра потреба в автомобілі.

Спільними зусиллями Кирила Бородіна та ІТ-спільноти вдалось придбати автомобіль марки Volkswagen T4. Роботу по фарбуванню транспортного засобу в маскувальний колір взяли на себе Ігор Данюк та Сергій Кравчук.

Міський голова Сергій Лисицький разом з благодійником передали авто військовослужбовцям. Також автомобіль завантажили продуктами харчування, засобами гігієни та іншими речами щоденного вжитку. Вже найближчим часом автівка допомагатиме захисникам в гарячих точках на східному напрямку фронту.

«Я щиро вдячний кожному, хто долучається до допомоги Збройним Силам України. Коли кожен робить свій внесок по мірі можливостей, нам вдається втілювати такі гарні справи.  Адже тільки гуртуючись та співпрацюючи в одній команді ми можемо наближати Перемогу та довгоочікуваний мир», – зазначив міський голова Сергій Лисицький.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту