Відбувся день благоустрою Олевської громади. Фото ДО та ПІСЛЯ

Сьогодні, 13 квітня, в Олевській громаді триває день благоустрою, в рамках оголошеного місячника «За чисте довкілля». Адже попри усі складні обставини війни Олевщина має залишатися квітучою  та комфортною громадою, надійним тилом для наших військових.

Олевською міською радою було ініційовано організацію весняної толоки: прибирання парків, дитячих та спортивних майданчиків, вулиць обабіч доріг та місць загального користування.

Працівники Олевської міської ради, відділів та установ ради, закладів освіти, культури, соціального захисту і медицини старанно працювали, очищаючи наше місто від сміття та покращуючи його зовнішній вигляд. Також приєднались Олевське лісове господарство та Олевський лісгосп АПК.

Було пророблено багато роботи, зокрема: прибирання сміття та стихійних сміттєзвалищ, кронування дерев, вирізка чагарників, розчищання канав, замітання, догляд за клумбами, побілка дерев та паркану центрального кладовища.

Варто зазначити, об’єм деяких видів робіт завеликий, тож роботи продовжаться і надалі.

Ми запрошували й небайдужих жителів громади, а також підприємства і підприємців доєднатися до такої гарної ініціативи. Діліться своїми результатами толоки у соціальних мережах та відмічайте Олевську міську раду.

І пам’ятайте: чисто там, де не смітять!

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Фото ДО

Фото ПІСЛЯ

Фото ДО

Фото ПІСЛЯ

Фото ДО

Фото ПІСЛЯ

Фото ПІСЛЯ

Фото ПІСЛЯ

Локації після прибирання:

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту