Свято останнього дзвоника у Варварівському ліцеї

Під гаслом взаємної вдячності відбулось свято останнього дзвоника у Варварівському ліцеї. У вишитих сорочках з квітами та посмішками учні розпочали урочисту лінійку Гімном України.

Серед запрошених гостей – міський голова Сергій Лисицький. Він привітав присутніх зі святом: «Хочеться подякувати батькам за їхню щоденну працю над вихованням дітей, вчителям – за ініціативність та активність, а дітям – за старанність. Нещодавно я був з візитом до учнів у вашому ліцеї і мені було щиро приємно поспілкуватися з вами, відповісти на ваші запитання та дати настанови на майбутнє. Сподіваюсь, ви продовжите наполегливе навчання та зробите свій вклад у розвиток України після перемоги».

Також Сергій Іванович вручив подяки Олевської міської ради найактивнішим учням ліцею: Скуміну Сергію, Тимощуку Дмитру, Рудовол Анастасії, Осипчук Вікторії, Горпініч Дарині, Драгальчук Валерії та Назарчук Лесі.

У своєму виступі директор школи Олександр Плис продовжив тему вдячності та взаємопідтримки. Він зачитав імена людей, які допомагають навчальному закладу, а також вручив подяку міському голові Сергію Лисицькому за розуміння та своєчасну допомогу, яка дала можливість безперервно надавати та здобувати знання в безпечних та комфортних умовах.

Впродовж заходу були привітання, нагородження найкращих учнів школи, передача короваю від батьків і флешмоб. Завершилось свято останнього дзвоника традиційним колом випускників навколо ліцею під батьківським вишитим рушником.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту