За кошти з марафону «Разом до Перемоги» придбали автомобіль для нашого військового

Нещодавно в Олевську було проведено благодійний марафон «Разом до Перемоги», мета якого була зібрати кошти на купівлю автомобіля для Збройних Сил України. Завдяки згуртованості та щирому бажанню допомогти, вдалось зібрати 210 тисяч гривень.

«Це є свідченням солідарності та віри жителів нашої громади в майбутнє країни, в нашу Перемогу. Ми продовжуємо підтримувати військових, адже вони ризикують своїм життям заради безпеки і миру в Україні. Цей марафон став чудовою можливістю проявити свою вдячність та підтримку Збройним Силам України», – прокоментував міський голова Сергій Лисицький.

121 600 гривень зі зібраних коштів голова громади передав матері нашого військового з села Покровське Руслана Зайця, який з другого дня війни захищає нашу країну у складі 116 механізованої бригади. Наразі авто вже допомагає нашим мужнім воїнам обороняти українську землю.

Залишок коштів долучать до збору на квадрокоптер DJI Mavic 3 з функцією тепловізора для нашого земляка, жителя села Сущани Олександра Гончара.

Ми дякуємо всім, хто приєднується до оголошених благодійних заходів, розуміє їх доцільність та важливість. Наближаємо Перемогу разом!

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту