Жителі села Майдан-Копищенський допомагають ЗСУ

Мета кожного жителя Олевської громади – невпинно допомагати Збройним Силам України. За час від початку повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну, були проведені благодійні заходи чи не в кожному населеному пункті громади. Долучилися до допомоги нашим захисникам й жителі Майдана-Копищенського.

4 червня в селі відбувся благодійний концерт та ярмарок для збору коштів на ЗСУ. До організації та проведення заходу долучились Майдан-Копищенська гімназія, ансамбль «Уборть» села Копище, старостат та активні жителі села.

Смачні страви на ярмарку, гарні патріотичні пісні, оздоблення вишитими рушниками території заходу та навіть фотозона чекали на відвідувачів благодійного дійства.

Загалом вдалось зібрати 25 500 гривень. Ці кошти староста села Михайло Михалець передав міському голові Сергію Лисицькому на потреби для наших військових.

«В селі, де мешкає 320 чоловік, було зібрано таку суму! Висловлюю слова вдячності всім, хто долучився до доброї справи. Зібрані кошти буде передано до загального кошику міської ради. Дякую міському голові Сергію Івановичу Лисицькому за закуплені речі для шістьох хлопців із села Майдан-Копищенський, які наближають нашу Перемогу», – прокоментував у своїй промові староста Копищенського округу Михайло Михалець.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту