Рішенням комісії з питань ТЕБ та НС обмежили роботу закладів громадського харчування та торговельно-розважальних закладів

Сьогодні, 26 червня, перший заступник міського голови Василь Ковальчук провів позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Під час засідання розглянули питання про обмеження режиму роботи закладів громадського харчування , торговельно-розважальних закладів, розважальних заходів та території громади.

З урахуванням всіх пропозицій та зауважень комісія з питань ТЕБ та НС вирішила: заборонити роботу закладів громадського харчування , торговельно-розважальних закладів (ресторанів, барів, кафе, їдалень, піцерій) на території громади після 23.30 год; заборонити всі розважальні заходи: концерти, дискотеки, ярмарки, спортивні змагання на території громади після 23.00 год.

Також присутні члени комісії прийняли рішення суворо дотримуватись суб’єктами господарювання вимог чинного законодавства, які здійснюють діяльність у сфері громадського харчування та торгівлі. Ознайомитись з вимогами можна ТУТ.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту