Спільне досягнення: придбано черговий автомобіль для військового з Олевської громади

Наші військові знаходяться на передовій військового фронту, захищаючи національну безпеку та територіальну цілісність. Для успішного виконання завдань для Збройних Сил України потрібна надійна техніка, включаючи автомобілі.

Дружина військового Олександра Лепея, який боронить нашу землю від загарбників, оголосила про збір коштів на придбання автомобіля. Транспорт необхідний для евакуації поранених та для доставки бойових припасів. Тобто, для щоденного порятунку сотень життів наших бійців.

Загалом їй вдалось зібрати 60 180 гривень, але цих коштів не вистачає для купівлі автомобіля. Тож, дружина звернулась до міської ради з проханням допомогти придбати такий важливий транспорт.

До Олевської міської ради приносять кошти, які збирають для Збройних Сил України багато небайдужих жителів громади. Маленької допомоги не буває, адже разом – ми сила. Отже, всім разом нам вдалось придбати автомобіль.

Ми щиро вдячні за допомогу:

Завдяки спільному внеску та якісній координації нам вдалось придбати авто для нашого захисника загальною вартістю понад 115 тисяч гривень.

За підготовку автомобіля до фронту ми вдячні Ярославу Іванченку та Івану Стрелюку, які завжди підставляють своє плече підтримки.

Міський голова Сергій Лисицький прокоментував: «Історія купівлі цього авто показує як важливо не бути байдужими та об’єднуватись задля спільної мети. Маленьких чи неважливих внесків немає, адже кожна гривня – це частинка придбаних для захисників приладів, спорядження чи автівок. Щиро вірю, що військові відчувають нашу підтримку та молитви. Янгола-охоронця кожному, хто боронить Україну».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту