Старости Олевської громади придбали автомобіль для ЗСУ. Відео

Ще один автомобіль придбаний та переданий на фронт. Цього разу естафету від Олевської міської ради прийняли всі старости нашої громади, власним коштом купивши такий необхідний транспорт для нашого військового з села Замисловичі.

Лисак Микола захищає нашу країну в найгарячіших точках фронту у складі 95 окремої десантно-штурмової бригади та був нагороджений нагрудним знаком «За військову доблесть». Для успішного виконання бойових завдань та збереження життів наших воїнів був необхідний автомобіль. Всі старости Олевської громади об’єдналися і вирішили допомогти нашим захисникам.

Міський голова Сергій Лисицький прокоментував: «Я щиро вдячний всім нашим старостам. Ваша допомога – це реальна підтримка нашим воїнам на передових позиціях. Об’єднуючись у допомозі Збройним Силам України, ви власним прикладом показуєте свою небайдужість та особистий внесок в нашу майбутню перемогу».

За підготовку автомобіля до фронту ми висловлюємо вдячність Івану Стрелюку та Ярославу Іванченку.

Наші військові теж передали свої слова подяки: «Ми, бійці 95 десантно-штурмової бригади дякуємо Олевській міській раді, голові Лисицькому Сергію Івановичу та всім старостам Олевської громади за віру у перемогу та суттєву допомогу у придбанні автомобіля на наш батальйон логістики. Слава Україні! Героям Слава!».

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту