Ремонт автомобіля швидкої допомоги для військових

Цього року Україна вперше відзначає День медичних працівників 27 липня. В цей день ми з особливою шаною і повагою згадуємо тих, хто рятує життя, зберігає фізичне і психологічне здоров’я, розвиває важливу сферу охорони здоров’я.

Від початку війни медики зіштовхнулися зі ще одним випробуванням, викликом долі: рятувати наших захисників на фронті. Їм, як і військовим, потрібні особливі засоби, транспорт та захист.

Так, до Олевської міської ради звернувся військовий з села Сущани Анатолій Новак з проханням допомогти в ремонті автомобіля швидкої допомоги, який щодня допомагає рятувати найцінніше – життя.

Загалом ремонт швидкої коштував 94 192 гривні. Ці кошти вдалось зібрати завдяки небайдужості медичних працівників, освітян, ДСНС, лабораторного центру. А саме:

  • працівники освіти – 43 884 грн.;
  • працівники Олевської центральної лікарні – 27 258 грн.;
  • працівники 17 Державної пожежно-рятувальної частини – 19 050 грн.;
  • працівники Олевського міжрайонного відділу «Житомирського обласного лабораторного центру» – 4 000 грн.

Зауважимо, що працівники Олевського Центру первинної медичної допомоги також долучилися до допомоги Збройним Силам України, зібравши частину коштів на придбання тепловізора для нашого військового з села Хмелівка.

Міський голова Сергій Лисицький прокоментував: «Вірю, що цей автомобіль швидкої допомоги врятує ще не одне життя. Я щиро вдячний кожному, хто долучився до збору коштів на цей дороговартісний ремонт. Об’єднуючись та згуртовуючись у нас є можливість зробити більше. Слава Україні! Слава Силам оборони України!».

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту