Мати загиблого Героя допомогла придбати необхідні пристрої для військового з Лопатич

 Українці – найдобріша нація у світі, в цьому ми переконуємось, коли навіть на найгірших сторінках нашої історії бачимо добрі вчинки від благодійних сердець.

Мати нашого загиблого Героя Мосійчука Сергія з села Лопатичі передала міському голові Сергію Лисицькому 50 тисяч гривень для того, щоб підтримати і допомогти нашим військовослужбовцям.

Разом з нею до міської ради завітала односельчанка,  бабуся нашого захисника Козловця Владислава, яка також принесла тисячу гривень і розповіла про потреби військовослужбовця.

Для виконання бойових задач військовому необхідні система супутникового доступу до Інтернету Starlink та генератор. Коштувало необхідні пристрої понад 27 тисяч гривень. Залишок коштів піде на купівлю ще одного автомобіля.

Міський голова Сергій Лисицький прокоментував: «Така взаємодопомога та підтримка дуже цінна. Я хочу висловити щиру вдячність Марії Іванівні, матері нашого загиблого Героя, за особистий внесок у допомогу нашим військовим, збереження найціннішого – життів наших захисників».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту