Проживання, надання притулку та соціальної адаптації для ВПО в санаторії «Слава»

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №248 від 21 березня 2023 року «Деякі питання реалізації експериментального проєкту з надання в закладах охорони здоров’я, які належать до сфери управління Міністерства соціальної політики окремих соціальних послуг деяким категоріям осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах» (із
змінами). Спеціалізований Миргородський санаторій «Слава» є учасником експериментального проєкту, який проводитиме надання соціальних послуг на підставі порядку визначеного в вищезгаданій постанові, на період до 31 грудня 2024 року.

Адміністрація спеціалізованого Миргородського санаторію «Слава» повідомляє, що з 12.07.2023 року триває прибуття та заповнення закладу отримувачами соціальних послуг: підтриманого проживання, надання притулку та соціальної адаптації.

Для отримання соціальних послуг, особа, яка їх потребує, повинна звернутися до органу соціального захисту населення за своїм задекларованим/зареєстрованим місцем проживання (перебування) та подати заяву про надання соціальної послуги та необхідні документи для її отримання.

Умовою надання соціальних послуг є наявність довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи.

Для отримання більш детальної інформації прошу звертатися у КУ «ЦНСП» Олевської міської ради, яка знаходиться за адресою: м. Олевськ, вул. Привокзальна, буд.5, або за номером телефону 0983956601.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту