Військовому з с. Сердюки передали Starlink, генератор та комплект військової форми

Продовжуємо підтримувати та допомагати нашим військовим.

Олександр Сорока захищає Україну в складі 403 батальйону Збройних Сил України на найгарячішій ділянці фронту, тож потреби військового часто оновлюються і додаються. Наразі йому терміново були необхідні система супутникового доступу до Інтернету Starlink, генератор та комплект військової форми.

Батьки захисника збирали кошти в рідному селі – Сердюки. Односельчани зібрали  3 200 грн. Батьки також віддали власні кошти: 2 300 грн. Ще 2 тис. грн. передав депутат міської ради відповідного округу Леонід Хомутовський.

Втім, зібраних 7500 гривень не вистачало для придбання дороговартісного обладнання. Тож батько Олександр Іванович звернувся до Олевської міської ради з проханням допомогти придбати прилади та спорядження для сина.

В короткий термін вдалось закупити все необхідне завдяки внескам всіх активних громадян, які збирають кошти на підтримку ЗСУ в різних спосіб та передають до міської ради.

Міський голова Сергій Лисицький прокоментував: «Вкотре впевнююсь наскільки важливо згуртовуватись в нашій меті допомогти захисникам України. Кожна невелика зібрана сума коштів – це частинка приладу чи спорядження для наших військових, а, отже, й збережені життя. Підтримуйте ініціативи активних жителів, які застосовують свої вміння, а головне – бажання, допомогти ЗСУ. Адже тільки разом ми наближуємо Перемогу».

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту