Понад 20 тон води та автомобіль передали військовим на Донецький напрямок

Черговий вантаж допомоги від Олевської громади відправився на Донецький напрямок. До Олевської міської ради звернулося командування однієї з військових частин, яка бере участь у стримуванні збройної агресії російської федерації, з проханням надати бутильовану питну воду.

В короткий термін прохання вдалось виконати: понад 20 тон питної бутильованої води було зібрано та відправлено військовим. Також разом з вантажем було передано автомобіль, який мешканці Варварівки безкоштовно віддали нашим захисникам.

Міський голова Сергій Лисицький висловлює щиру вдячність всім, хто долучився до збору допомоги, а саме: всім старостинським округам Олевської громади, які вкотре відгукнулись на прохання допомогти, директорам загальноосвітніх навчальних закладів та завідуючим дитячих садочків, які теж брали участь в організації збору безпосередньо на місцях, небайдужим жителям громади. Також він подякував працівникам міської ради та Олевського ліцею №1 за допомогу у завантаженні транспорту. Окрема вдячність жителям села Варварівка за передане авто.

Наразі вантаж вже доїхав до місця призначення. Військові передали подяку міському голові Сергію Лисицькому: «Від щирого серця дякуємо Вам за надану допомогу, яку Ви організували, своєчасну і таку необхідну для якісного забезпечення особового складу. Нехай повернеться Вам добро здоров’ям, благополуччям, щедрими руками допомоги в потрібну годину».

«Ця подяка для всіх наших небайдужих жителів, які завжди підставляють плече підтримки для військових. Наша згуртованість та співпраця – запорука якісної допомоги для захисників і захисниць України, які боронять нашу землю від загарбника», – прокоментував міський голова Сергій Лисицький.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту