В Олевську вшанували захисників, які загинули в боротьбі за незалежність України

Сьогодні, 29 серпня, в Україні установлено День пам’яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.

Мітинг-реквієм з нагоди цього дня відбувся біля меморіалу загиблим воїнам-учасникам АТО. Війна з росією триває з 2014 року і продовжує забирати життя кращих захисників нашої країни.

Боротьба українців за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність триває віками. Але сини і доньки України мужністю та міццю доводять силу нашої держави, її могутність та вольовитість українського народу.

«Ми у вічному боргу перед захисниками України, які віддали найцінніше – своє життя. Низько вклоняюсь матерям і батькам, які виростили і виховали справжніх патріотів нашої держави, сміливих і звитяжних воїнів, які захищають мирний сон дітей, закривають собою збройну агресію ворога до мирного населення. Вічна шана і світла пам’ять!», – прокоментував міський голова Сергій Лисицький.

Присутні вшанували загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіалу загиблим учасникам АТО та пам’ятного знаку, встановленого з нагоди 70-річчя Олевської республіки.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту