В Олевському ЦПМД з’явились апарати для проведення УЗД, для добового моніторування ЕКГ та артеріального тиску

Раніше ми повідомляли, що проєктна заявка Олевського ЦПМД здобула перемогу та була відібрана для реалізації у грантовій програмі «Розширення послуг, покращення якості та пацієнтоорієнтованості закладів ПМД».

Тоді Олевський ЦПМД став одним із 14 переможців серед медичних закладів Житомирської, Чернігівської та Київської областей.

Реалізація відібраних проєктів здійснюється за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Впродовж тривалого часу працівники ЦПМД удосконалювали та покращували свої знання і навички за допомогою навчальних курсів та тренінгів.

Наразі у медичному закладі з’явилося нове обладнання. Це апарат для проведення УЗД, що дає змогу покращити діагностику різних патологічних станів та захворювань. Проводити обстеження будуть кваліфіковані лікарі, які вже пройшли відповідне навчання та готові провести якісне обстеження.

Також в Центрі первинної медичної допомоги з’явилися холтери: апарат для добового моніторування ЕКГ та артеріального тиску. За допомогою такого обладнання лікарі, які вже пройшли відповідне навчання, зможуть провести діагностику та виявити відхилення у роботі чи захворювання серцево-судинної системи.

Для отримання відповідних медичних послуг необхідно звернутися до Вашого сімейного лікаря, який за результатами огляду, в разі необхідності, може направити пацієнта на додаткове обстеження.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту