Олевська лікарня отримає автомобіль для перевезення пацієнтів, що потребують гемодіалізу

За часи повномасштабної війни благодійники неодноразово допомагали Олевській громаді у різних сферах життєдіяльності та соціального захисту. До підтримки долучались як благодійні організації, так і міжнародні партнери. Свою вдячність від імені всієї нашої громади висловлює міський голова Сергій Лисицький.
 
Варто зазначити, що в організації зустрічей з партнерами та доставці гуманітарного вантажу активно бере участь депутат міської ради Сергій Вовк. До плідної комунікації також долучається Олег Казюк.
 
Міський голова на робочій зустрічі вручив дві подяки нашим благодійникам, які щиро опікуються Олевщиною та допомагають підтримувати місцевих жителів: директору благодійного фонду «Дзвони Чорнобиля» Леоніду Антонюку та директору благодійного фонду «Хлібний дім» Аркадію Маргулісу.
 
Також він передав картини талановитих вихованців Олевського ЦДЮТ та оригінальний ґердан, на якому зображено фото Президента України Володимира Зеленського.
В ході конструктивної комунікації Олевськ отримав ще одну гарну новину: присутні домовились про передачу автомобіля до Олевської лікарні для перевезення пацієнтів, які потребують гемодіалізу.
 
Ще раз висловлюємо щиру вдячність нашим партнерам, які неодноразово допомагають нашій громаді та завжди приходять на допомогу.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту