З міського бюджету Олевської громади виділяють 5 мільйонів гривень на допомогу військовим

Керівництво громади спільно з депутатським корпусом Олевської міської ради вирішили виділити 5 мільйонів гривень з місцевого бюджету на допомогу Збройним Силам України.

Близько 90% цієї суми – це кошти, які передбачалися на фінансування доріг громади. Присутні депутати одноголосно підтримали відповідне рішення.

Для реалізації відповідного рішення на сесії була прийнята Програма національного спротиву та територіальної оборони Олевської міської територіальної громади на 2023-2024 рр.

Кошти спрямовуватимуться на закупівлю дронів, тепловізорів, старлінків та всього іншого, що необхідно зараз нашим військовим. Закупівля приладів можлива за запитом від військової частини та підтримки відповідного рішення на сесії міської ради. Передача необхідного також відбуватиметься на баланс військової частини.

«Щиро вдячний всім за підтримку цього рішення. Можливо, будуть певні незручності щодо ремонту доріг громади, але впевнений, що для кожного з нас найголовніше – допомога нашим військовим, які захищають Україну від російських загарбників. Наш з вами обов’язок – допомагати і підтримувати їх», – зазначив міський голова Сергій Лисицький.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту