Для військового з села Хочине передали автомобіль

Продовжуємо допомагати військовослужбовцям нашої громади. Напередодні Дня захисників та захисниць України передали чергове авто для військового з села Хочине.

Командир взводу першої танкової бригади мужньо боронить нашу державу у найзапекліших точках фронту і для виконання завдань, а головне – збереження життів, був необхідний автомобіль.

Частину коштів, близько 38 тисяч гривень, передав батько військового Анатолій Хомутовський. Решту коштів вдалось зібрати завдяки небайдужим жителям громади, які організовували благодійні ярмарки, концерти та інші заходи.

Авто підготували до фронту: відремонтували, пофарбували і встановили сидіння відповідно до запиту від військового.  За виконання цих робіт ми висловлюємо щиру вдячність Петру Кравченку, Ярославу Іванченку, Івану Стрелюку, Анатолію Подкосову та брату нашого загиблого Героя Борису Михайленку.

«Спільними зусиллями нам вдалось допомогти ще одному військовослужбовцю. Вкотре переконуюсь, що для нашої перемоги необхідно згуртовуватись, адже невеликі благодійні ярмарки чи щирі дитячі збори, чи великі благодійні концерти – це все частина кожної допомоги. Ми маємо бути в єдності і продовжувати допомагати ЗСУ. Вкотре хочеться відзначити тих, хто допомагає готувати придбані авто для фронту, адже від підбору автомобіля до передачі безпосередньо військовому є великий об’єм робіт, які необхідно зробити», – зауважив міський голова Сергій Лисицький.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту