Тренінг з питань організації заходів з попередження проявів торгівлі людьми

11-12 жовтня відбувся тренінг для суб’єктів національного механізму взаємодії у сфері протидії торгівлі людьми Коростенського району.

В тренінгу взяли участь заступник голови Юрій Данюк, завідувач відділення соціальної роботи КУ «ЦНСП» Олевської міської ради Світлана Орищук з представниками інших громад Коростенського району та пройшли навчання з питань організації заходів з попередження проявів торгівлі людьми на території громад, виявлення постраждалих осіб від торгівлі людьми серед мешканців громад та внутрішньо переміщених осіб, з надання комплексної допомоги постраждалим від держави та гуманітарних фондів, та з налагодження взаємодії між спеціалізованими службами району для взаємодопомоги у вирішенні складних питань у цій сфері.

Тренінг проведено фахівцями ГО «Жіночого інформаційно-консультативного центру» : тренерками Марією Климчук та Людмилою Кулік, координатором проекту Іриною Бабенко.

Захід відбувся за фінансової підтримки Міжнародної організації з міграції- Представництва ООН в Україні та Агенції США з міжнародного розвитку в рамках національного проекту «Впровадження Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Україні. Регіональний компонент у Житомирські області».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту