6 квадрокоптерів для захисників України

Програма національного спротиву та територіальної оборони Олевської міської територіальної громади на 2023-2024 рр. уже успішно діє. Раніше, на черговій сесії міської ради, керівництво громади спільно з депутатами вирішили виділити 5 мільйонів гривень з місцевого бюджету на допомогу Збройним Силам України.

За ці кошти вже вдалось купити та передати 6 квадрокоптерів для Сил оборони.

Перші 2 квадрокоптери DJI Mavic 3 Fly More Combo передані військовим 30 окремої механізованої бригади. Секретар міської ради Сергій Мельник та заступник міського голови Василь Ковальчук особисто доставили військовим на передову закуплені прилади.

Ще 2 квадрокоптери DJI Mavic 3T Enterprise з тепловізійною функцією вони передали воїнам 110-тої бригади ЗСУ та 14-тої штурмової бригади НГУ «Червона Калина» теж на передові позиції.

Для військових учні трьох олевських ліцеїв підготували подарунки – смаколики та дитячі малюнки, яким наші захисники дуже зраділи.

Чергові два квадрокоптери DJI Mavic 3 Fly More Combo міський голова Сергій Лисицький передав військовим, які боронять нашу землю в найгарячіших точках фронту.

«Наразі не потрібно розповідати, наскільки важливі квадрокоптери на фронті. Це очі, захист і безпека наших військових. Я щиро вдячний депутатському корпусу, що підтримали рішення про виділення бюджетних коштів. Дякую всім жителям, які позитивно сприйняли таке рішення», – зауважив міський голова.

Зазначимо, що всі закупівлі відбуваються за запитом від військових частин.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту