Волонтерська допомога для військових

Вся Олевська громада  активно долучається до допомоги Збройним Силам України. Для кожного слово волонтер набуло нового і глибшого сенсу, а головне – масовості.

З гарною ініціативою щодо підтримки військових виступила місцева волонтерка Лариса Фурманець. Вона організувала масове виготовлення маскувальних сіток, кікімор, каверів на зброю та інших захисних елементів спорядження для ЗСУ. В цьому їй невтомно допомагають підприємці з місцевого ринку та жителі громади. Активно долучається до пошиття речей ММП «Імпульс».

Наразі військові самостійно звертаються до благодійниці та розповідаються про свої потреби. Захисні елементи та костюми допомагають бути непоміченими для ворога, а отже – рятують життя.

Екземпляри захисних костюмів Лариса Фурманець принесла до міської ради та передала міському голові Сергію Лисицькому, аби зберегти їх у місцевому краєзнавчому музеї на пам’ять для прийдешніх поколінь.

В цей час до міського голови також завітали учні Поясківської гімназії, які збирали кошти для допомоги Збройним Силам України. Школярам вдалось зібрати 5 тисяч гривень. Ці кошти одразу передали волонтерам, аби була змога і надалі допомагати нашим захисникам.

Волонтерка Лариса Фурманець разом зі своєю командою  продовжують свою роботу в підтримці наших військових. Дякуємо за вашу активність та небайдужість! Разом до Перемоги!

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту