5 дітей військовослужбовців Олевської громади повернулись з Чеської Республіки

П’ятеро дітей військовослужбовців Олевської громади повернулися із захоплюючої поїздки до Чеської Республіки. Серед них троє діток наших Героїв, які загинули захищаючи Україну, і дитина безвісті зниклого військового.

В рамках поїздки діти впродовж тижня брали участь у шаховому турнірі та відпочивали у курортному містечку Маріанські Лазні, мали цікаві та пізнавальні екскурсії.

Поїздка організована завдяки команді Посольства України в Чеській Республіці, меценату Леону Цукерніку, Благодійному Фонду «Чисті Серцем», на чолі зі співзасновником Василем Вишиванюком, та шаховій школі «Yeschess».

Окрема вдячність народному депутату України Арсенію Пушкаренку за якісну комунікацію з партнерами та постійну підтримку Олевської громади.

Загалом цього разу відвідали Чехію 40 дітей із 10 областей України. Вони мали змогу долучитися до безлічі цікавих заходів та відвідати цікаві екскурсії.

Зокрема, діти разом з командою БФ «Чисті серцем» та командою Посольства України в Чеській Республіці мали змогу передати унікальний примірник «Книги Добра» Голові Сенату Парламенту Чеської Республіки Мілошу Вистрчілу та подякувати від всіх українців чеському народу за постійну підтримку та допомогу Україні.

Міський голова Сергій Лисицький особисто зустрів дітей Олевської та Овруцької громад, які повернулися з поїздки вже сьогодні, 30 жовтня. Він прокоментував: «Дякую всім, хто долучився до такої благородної справи та дав можливість дітям наших військовослужбовців отримати таку кількість нових вражень. Маю надію, що ця поїздка допомогла їм трохи відволіктися від поганих новин та хвилювань у повсякденному житті».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту