Соціальних працівників Олевської громади привітали з професійним святом

В першу неділю листопада в Україні відзначається День працівника соціальної сфери. Напередодні свята міський голова Сергій Лисицький привітав соціальних працівників громади з професійним святом.

«Хочу відзначити вашу надважливу, але водночас і тяжку щоденну працю. Ви надійна опора найбільш незахищених верств населення, а також громадян, які потребують підтримки. Дякую за ваш внесок у допомогу жителям нашої громади та вітаю вас зі святом!», – звернувся до присутніх міський голова Сергій Лисицький.

Він вручив соцпрацівникам 6 грамот міської ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну життєву позицію, добросовісне виконання службових обов’язків, особистий внесок у розвиток сфери соціального захисту населення.

До вітань також долучилися заступник міського голови Юрій Данюк та керуючий справами виконавчого комітету Володимир Дворецький.

Зі словами привітань, а також відзнаками звернулась до присутніх заступник голови Коростенської районної військової адміністрації Лариса Хоречко. Вона вручила соціальним працівникам 4 подяки Коростенської ОВА  та 2 грамоти обласної ради профспілки працівників соціальної сфери України.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту