Працівників культури області вітали з професійним святом

Напередодні професійного свята працівників культури Житомирської області вітали з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва.

На святковий захід у м. Коростень завітала також делегація з Олевської громади на чолі з заступником міського голови Юрієм Данюком разом з начальником відділу культури та туризму Анною Вжесінською.

Присутніх вітав голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко. Він вручив нагороди працівникам культури області. Подяку Житомирської обласної військової адміністрації також отримала завідувачка бібліотечного філіалу села Покровське Світлана Яценко.

Від Житомирської обласної організації профспілки працівників культури подякою була нагороджена директор Олевської публічної бібліотеки, голова Олевської організації профспілки працівників культури Лідія Сібірьова.

Для присутніх були представлені цікаві та автентичні номери, а також виступи на військово-патріотичну тематику.

В рамках заходу також був організований масштабний ярмарок. Участь у ньому взяли майстрині з села Лопатичі. Вони приготували безліч домашніх страв, випічки й інших смаколиків. Виручені кошти з усього ярмарку підуть на допомогу Збройним Силам України. Результати ярмарку організатори благодійного заходу повідомлять пізніше.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту