Для військового з Олевської громади передали автомобіль

Нещодавно в Олевську відбулись концерти відомого українського виконавця YAKTAK. Молодий співак не лише дав можливість олевчанам та гостям міста насолодитися сучасною українською музикою, а й підтримав гарну традицію в допомозі Збройним Силам України.

Завдяки Бучаці Сергію, організатору концерту, військовий з Олевської громади отримав автомобіль, який вже підготовлений до фронту, включаючи заміну фільтрів та мастил. Міською радою було замінено гуму для транспорту.

Про збір коштів на евакуаційне авто для військового 31-ї механізованої бригади Михайла Лозка ми оголошували понад 2 місяці тому. За цей час йому вдалось зібрати 80 370 гривень. Кошти, які небайдужі громадяни надсилали йому, він передав до міської ради на придбання іншого авто.

Міський голова Сергій Лисицький прокоментував: «Щиро дякую Сергію Володимировичу за такий серйозний внесок у підтримку наших військових. Потужний повністю підготовлений автомобіль вже допомагає військовим на фронті. Нехай щире бажання кожного українця допомогти Силам оборони України оберігає наших захисників на фронті».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту