Відбулось засідання бюджетної комісії

5 грудня відбулось засідання постійної комісії з питань бюджету, економічного розвитку, комунальної власності, підприємництва, торгівлі та залучення інвестицій. В ній взяли участь секретар ради Сергій Мельник, заступник міського голови Василь Ковальчук, члени комісії: Катерина Світельська, Віктор Шапорда, Леонід Хомутовський і начальники відділів та управлінь міської ради.

Загалом було розглянуто 20 питань, серед яких затвердження звіту про виконання бюджету Олевської міської територіальної громади за 9 місяців 2023 року, внесення змін до бюджету Олевської міської територіальної громади на 2023 рік та надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади. Присутні обговорили виділення матеріальної допомоги 22 громадянам. Більшість жителів громади звертаються по допомогу на дороговартісне лікування. Загальна сума матеріальної допомоги­ – 220 000 гривень.

Також члени комісії розглянули план роботи Олевської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2024 рік та одноголосно рекомендували винести його на розгляд депутатів.

Серед інших також розглядались питання: затвердження Програми надання соціальних гарантій фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на 2024 рік, затвердження Програми про сплату членських внесків до асоціацій України на 2024-2025 роки та інші. Всі розглянуті проєкти рішень будуть винесені на чергову сесію Олевської міської ради, яка відбудеться 7 грудня.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту