Відбулось засідання бюджетної комісії

Сьогодні, 9 січня, відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань бюджету, економічного розвитку, комунальної власності, підприємництва, торгівлі та залучення інвестицій.

У роботі комісії взяли участь: секретар ради Сергій Мельник, заступник міського голови Василь Ковальчук, депутати, члени комісії: Катерина Світельська, Алла Гаврилюк, Віктор Шапорда, Назар Ковальчук і начальники відділів та управлінь міської ради.

Загалом було розглянуто 12 питань, зокрема – надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади. 26 місцевих жителів звернулися за допомогою, більшість з них – на дороговартісне лікування, двоє осіб – на відновлення майна після пожежі. Загальна сума виділеної допомоги становить 260 000 гривень.

Члени комісії розглянули проєкт рішення про затвердження Програми забезпечення безпеки та стійкості критичної інфраструктури, підвищення стійкості до кризових ситуацій на 2024-2026 роки.

Серед інших також були розглянуті питання: про внесення змін до бюджету Олевської міської територіальної громади на 2023 рік, про надання дозволу Комунальному некомерційному підприємству «Олевська центральна лікарня» Олевської міської ради на списання з балансу медичного обладнання та інші.

Всі питання будуть винесені на чергову сесію Олевської міської ради, що відбудеться 11 січня, на розгляд депутатів.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту