На бюджетній комісії розглянули 21 питання

Сьогодні, 6 лютого, відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань бюджету, економічного розвитку, комунальної власності, підприємництва, торгівлі та залучення інвестицій.

У роботі комісії взяли участь: секретар ради Сергій Мельник, заступник міського голови Василь Ковальчук, депутати, члени комісії: Катерина Світельська, Алла Гаврилюк, Віктор Шапорда, Назар Ковальчук і начальники відділів та управлінь міської ради.

Загалом було розглянуло 21 питання, які присутні детально розглянули і обговорили.

Розпочалось засідання з розгляду бюджетних питань. Зокрема, про затвердження звіту про виконання бюджету Олевської міської територіальної громади за 2023 рік та внесення змін до бюджету Олевської міської територіальної громади на 2024 рік. Після тривалих дискусій члени комісії рекомендували відповідні проєкти рішення до розгляду на сесії міської ради.

Одноголосно присутні депутати підтримали надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади. Цього разу допомога надається 84 жителям громади на загальну суму 840 тисяч гривень.

Обговорили також затвердження Положення про  порядок та умови надання платних соціальних послуг та послуг з встановленням диференційованої плати, що надаються комунальною установою «Центр надання соціальних послуг » Олевської міської ради.

Серед інших були розглянуті також питання про зняття з балансу житлового фонду комунальної власності Олевської  міської ради житлових будинків/квартир, внесення змін до Програми «Охорона навколишнього природного середовища та раціональне використання природних ресурсів на 2022 – 2025 роки», внесення змін до Програми національного спротиву та територіальної оборони Олевської міської територіальної громади на 2023-2024 роки та інші.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту