До Олевської громади приїхало 6 внутрішньо переміщених осіб

В Олевській громаді знайшли прихисток ще 6 внутрішньо переміщених осіб, серед них – одна дитина. Всі вони приїхали з Донецької області, Покровського району: безпосередньо з міста та сіл навколо. В цих населених пунктах небезпечна і тяжка ситуація, а за декілька десятків кілометрів – Авдіївка, місто, за яке точились запеклі бої і зазнало нищівних обстрілів.

Евакуйованих осіб розселили в трьох селах нашої громади. Місцеві жителі з добротою та гостинністю віднеслись до них – приносили речі щоденного вжитку, пригощали домашньою випічкою. Потребами та підтримкою ВПО на місцях займаються старости сіл та КУ «Центр надання соціальних послуг» Олевської міської ради.

Заступник міського голови Юрій Данюк відвідав внутрішньо переміщених осіб, які нещодавно приїхали в нашу громаду. Він поцікавився умовами та потребами людей, а також передав продуктові набори від міської ради.

Ще по одному продуктовому набору та набору засобів особистої гігієни та прибирання отримали евакуйовані особи від благодійного фонду «Покрова Пресвятої Богородиці». Ця допомога надійшла за сприяння голови Коростенської РВА Олега Рябого.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту