Повідомлення про створення конкурсної комісії для проведення конкурсу з визначення виконавця послуг по здійсненню операцій із збирання та перевезення ТПВ від приватного сектору житлових будинків

Олевська міська рада повідомляє про те, що відповідно до рішення виконавчого комітету ради від 30.01. 2024 р. № 36 створено конкурсну комісію для проведення конкурсу з визначення виконавця послуг по  здійсненню операцій із збирання та перевезення твердих побутових відходів від приватного сектору житлових будинків в  Олевській міській територіальній громаді.

Відповідно до законодавства України – до складу конкурсної комісії можуть залучатися (за згодою) представники територіального органу Держпродспоживслужби, підприємств, установ та організацій, що виробляють, виконують та/або надають житлово-комунальні послуги, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та органів самоорганізації населення, а також посадові особи відповідного органу місцевого самоврядування та/або виконавчої влади.

Особи, які бажають взяти участь в роботі даної конкурсної комісії, мають повідомити голову конкурсної комісії про цей намір не пізніше 06.03.2024 року в довільній формі шляхом подання особистої заяви, або повідомлення на електронну пошту Олевської міської ради. Місце подання заяв та повідомлень: 11001, Житомирська обл., Коростенський район, м. Олевськ вул. Свято-Миколаївська, 4, електронна адреса: olevsk_miskrada@ukr.net

Контактна особа – Торгонський Олексій Іванович – начальник відділу житлово-комунального господарства, інфраструктури та цивільного захисту населення виконавчого апарату міської ради тел: 0688949890.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту