В Олевську обговорили співпрацю Служби зайнятості з органами місцевої влади

Сьогодні, 19 березня, в приміщені Олевської міської ради відбулась нарада, де обговорили побудову ефективної діяльності і співпраці Служби зайнятості з роботодавцями та органами місцевої влади.

З вітальним словом до присутніх у залі та під’єднаних онлайн слухачів звернувся начальник Коростенської районної військової адміністрації Олег Рябой. У заході також взяли участь керівництво Житомирського обласного центру зайнятості, а також його філій, управлінь та відділів, керівництво Коростенської РВА, голови громад Коростенського району та старости Олевської громади.

Про першочергові завдання, а саме – регулювання ринку праці відповідно до нових викликів, створення нових та збереження існуючих робочих місць, підтримки бізнесу під час війни, розповідала директорка Житомирського обласного центру зайнятості Галина Корінна.

Акцентом зустрічі було обговорення Програми надання мікрогрантів на розвиток або створення власного бізнесу.

Розповідаючи про досвід впровадження активних програм на місцях, міський голова Сергій Лисицький подякував організаторам заходу, що обрали місцем зустрічі саме Олевськ.

Начальник Олевського управління Коростенської філії Житомирського обласного центру зайнятості Петро Бубенко детально розповів про співпрацю служби зайнятості з територіальними громадами – Олевською ТГ та Білокоровицькою ТГ.

Детальніше про отримання мікрогранту на власний бізнес розповіли місцеві молоді підприємці – Назар Ковальчук та Микола Мирончук.

До слова також були запрошені: голова Овруцької міської ТГ Іван Коруд, голова Білокоровицької сільської ТГ Сергій Коцур, директор Коростенської філії Житомирського обласного центру зайнятості Михайло Противень, начальник Овруцького управління Коростенської філії Житомирського обласного центру зайнятості Сергій Закусило та інші.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту