За вчинений злочин – відповідай!

Мешканця Олевської громади засудили до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна за розбій, поєднаний з погрозою застосування насильства, крадіжку продуктів харчування, носіння кастету.

За публічного обвинувачення прокурорів Олевського відділу Коростенської окружної прокуратури 43 річного жителя с. Зольня (Олевської ОТГ) Коростенського району, Житомирської області визнано винним у таємному викраденні чужого майна, продуктів харчування з торгівельного закладу, та майна з підсобного приміщення Олевського кладовища, в умовах воєнного стану (ч.4 ст. 185 КК України), вчинення розбійного нападу на продавчиню одного з магазинів, з метою заволодіння майном, поєднаного із погрозою застосування насильства, небезпечного для життя та здоров’я особи, в умовах воєнного стану ( ч.4 ст. 187),  носінні та зберіганні кастету, який є простою холодною зброєю ударно-дробильної дії ( ч.2 ст. 263).

За результатами розгляду кримінальних правопорушень в суді, за принципової позиції прокурорів вироком Ємільчинського районного суду Житомирської області від 18.03.2024 засуджено дану особу за сукупністю злочинів, передбачених ч.4 ст. 185, ч.4 ст. 187, ч.2 ст. 263 КК України до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Запобіжний захід залишено попередньо обраний – тримання під вартою.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту