Проведення повторних громадських слухань щодо перейменування вул. Інтернаціональна та пров. Інтернаціональний у м. Олевськ

  1. Найменування організатора громадських слухань:Олевська міська рада.
  2. Ініціатор громадських слухань – робоча група по перейменуванню вулиць та провулків у м. Олевськ та на території Олевської міської територіальної громади.
  3. Найменування вулиць, провулків, що пропонуються для перейменування: вул. Інтернаціональна та пров. Інтернаціональний.
  4. Дата, місце, час проведення громадських слухань: 26.03.2024 р. вул. Інтернаціональна (біля спортивного майданчика Олевського ліцею № 1) о 18.00 год.
  5. Місцезнаходження та (або) адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадські слухання: Олевська міська рада (м. Олевськ, вул. Володимирська, 2, тел. 2-11-52, електронна пошта: olevsk_miskrada@ukr.net.
  1. Прізвище та ім’я особи, визначеної відповідальною за проведення громадських слухань: Михайленко Владислав Васильович – начальник відділу містобудування, архітектури та будівництва виконавчого апарату міської ради (м. Олевськ, вул. Свято-Миколаївська, 4, (І поверх), електронна пошта arhitecturaolevsk_miskrada@ukr.net).

Громадські слухання здійснюватимуться у відповідності до Конституції України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положення «Про громадські слухання» затверджене рішенням VIIІ сесії Олевської міської ради VIII скликання від 04.06.2021 № 333, протокольного рішення від 20.03.2024 засідання робочої групи по перейменуванню вулиць та провулків у м. Олевськ та на території Олевської міської територіальної громади.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту