Графік виїздів мобільної медичної команди на квітень

У три громади Житомирщини – Олевську, Народицьку, Словечанську – виїжджають мобільні медичні команди,  аби відновити доступ до медичних послуг для місцевого населення. У квітні ММК здійснять 13 виїздів, з них 4 – до Олевської громади,  у складі сімейного лікаря, медичної сестри, психолога та фахівця із соціальної роботи. 

Мобільні медичні команди (ММК) на Житомирщині почали працювати із січня місяця цього року. За перший квартал вже надали послуги майже 900 людям. Переважно це люди похилого віку, які проживають у північних громадах області та не мають змоги дістатися на регулярні огляди до лікаря в район.

Усі заплановані виїзди нанесені на онлайн мапу за посиланням.

Як скористатися мапою?
1. Обрати розділ ММК, Коростенський район (справа на карті є список, де можна поставити галочку)
2. Після цього зліва на карті є позначки з геоміткою. Натиснувши на будь-яку – можна побачити населений пункт, дату, адресу прийому ММК та контактний телефон.

Графік виїздів ММК на квітень:

4 квітня – с. Кам’янка;

11 квітня – с. Корощине;     

18 квітня – с. Сущани;         

25 квітня – с. Юрове.           

ММК здійснюють виїзди у межах проєкту ГО «НУО «Ін Тач Юкрейн Фундейшн» «Відновлення доступу до медичних послуг у громадах Житомирської області», що реалізується в рамках підтримки проєкту USAID, спільно з PACT “Інновації для подолання епідемії ВІЛ”, має на меті допомогти жителям громад отримати медичні та соціально-психологічні послуги.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту